Maspalomas ja Meloneras lokakuussa 2009

Kun kesän kierrokset kotimaassa oli saatu päätökseen, oli syyslomalla aika suunnata taas tuttuun kohteeseen Cran Canarialla. Tällä kertaa hotelliksi valittiin Meloneraksessa Finnmatkojen valikoimista Cay Beach Meloneras. Hotellia voi todella suositella, se on sopivan rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin sopivan lähellä rantaa ja muita palveluja. Tällä matkalla pelasin tutun Maspalomaksen kentän pariin kertaan, ja lisäksi uuden Lopesan Meloneras Golf -kentän, joka sijaitsee aivan Meloneraksen vieressä. Jälkeenpäin voi todeta, että tämä kenttä olisi kannattanut toki pelata kahteen kertaan, niin hienosta kokonaisuudesta on kyse. Varsinkin takaysi, joka kiertää meren rannassa, on maisemiltaan upea. Näkymät merelle ja Pasito Blancon satamaan ovat komeat. Ainakaan tuohon aikaan ei ruuhkaa ollut,  ja kentälle olisi päässyt vaikka aamulla tee-ajan varaten.

We spent this holiday week – autumn 2009 – at Cay Beach Meloneras. It´s very comfortable place to stay.  Hotel is not on the beach, but still all the services are near and available.
I played two golfcourses during the holiday week. Maspalomas Golf, which was already familiar, and Lopesan Meloneras Golf.  I played this course only once, but it was a fine experience. The course is build near the ocean, and especially in the back nine there are beautiful views over the ocean and Pasito Blanco harbour. It´s a course, which I highly recommend to try out.
 
  
Kenttä on amerikkalaisen Ron Kirbyn käsialaa, ja parluku on 71. Kentän voi pelata ”lomagolf-tyyliin” keltaisilta, tai vaativaksi viritetyltä takatiiltä, jolloin kentän luonne muuttuu tyystin.

Etuysi kiertelee kumpuilevassa maastossa, mutta takaysillä luonne muuttuu totaalisesti. Meren rannassa on haastavia väyliä toinen toisensa jälkeen. Tosin peli saattaa kärsiä ja aika saattaa mennä silloin maisemien ihailuun. Green fee paikan päältä ostettuna maksoi tuolloin 70 euroa – mielestäni hinta-laatusuhde Maspalomas Golfiin verrattuna on oleellisesti parempi. Toki kysehän on tässäkin asiassa mieltymyksistä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s