Vähemmällä voimalla pidemmälle!

Olen taistellut ajoittain erityisesti draveissa ”vahvan oikean käden gripin” ja siitä johtuvan hookin kanssa. Normaali hyvä lyönti menee joko suoraan tai kaartaa kevyesti draw-kierteellä vasemmalle, mutta huonon lyönnin sattuessa kohdalle mennään pahasti vasemmalle. Tiedän, että kyse on monesti siitä, etteivät kädet ole olleet rentoina, koska svingaamisen sijaan on yritetty käyttää liikaa voimaa.
You Tubesta löysin taannoin Paul Wilsonin, jolla on todella paljon hyvää sanottavaa golfsvingistä. Hänen mukaansa suurin syy niin oikealle kääntyvään sliceen kuin hook´iinkin löytyy siitä, että palloa yritetään lyödä, sen sijaan että pyrittäisiin saamaan mailanpäähän mahdollisimman paljon nopeutta. Voimalla, ja mailanpään nopeudella kun ei tässä mielessä välttämättä ole tekemistä keskenään. Syyt tähän ovat klubipelaajalla monet – halutaan päästä avauksella pidemmälle kuin pelikaverit, sen sijaan että keskityttäisiin varmoihin väyläosumiin. Katselin miehen muutamia videoita, ja kokeilin itsekin hänen opettamaansa metodia, ja ainakin osittain uskon löytäneeni joitakin totuuden jyviä.

Tutustu tästä  ohjeiseen Paul Wilson´in videoon, ja myös muihin miehen oppeihin, ja uskon että myös Sinulla on mahdollisuus lisätä väyläosumiesi määrää heti seuraavalla kierroksella. Eikä dravin pituuskaan näillä metodeilla juuri lyhene. Tässä toinen kiinnostava video.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s