Revontuli Golf ja Nivalan Seudun Golf

Kenttäbongauksessa heinäkuussa 2012 Revontuli Golf ja Nivalan Seudun Golf. Revontuli Golf sijaitsee keskellä Suomea Hankasalmella aivan valtatie 9:n varrella. Kenttä on links-tyyppinen golfkenttä, jossa on vähän puita ja niukalti vesiesteitä, mutta paljon haastavia karheikoita.
Niin kuin valitettavan monta kertaa tänä kesänä, myös Hankasalmen pelikierros

alkoi harmaana ja sateisena. Kovin pahasti ei sade kuitenkaan päässyt kierrosta
pilaamaan, vaikka kenttä ymmärrettävästi oli sateiden jäljiltä melko kosteassa 
kunnossa.
Kokonaisuutena kentästä jäi ihan positiivinen kuva , vaikka ihan huippukenttien listalle Suomessa tämä ei silti valitettavasti yllä. Kuvassa väylien 9 ja 18 avaukset, joista molemmat taisivat päätyä par´iin 🙂

Heinäkuun viimeisenä päivänä testattiin Keski-Pohjanmaalla Nivalan Seudun Golf. Seura on perustettu vuonna 1999. Kenttä on rakennettu aika pienelle alueelle, minkä johdosta out-rajoja on melko runsaasti ja muutamat väylät ovat tästä syystä kapeita ja haastavia.Etuysi päättyy aika persoonalliseen par-4 -väylään, jossa griini on rakennettu korkelle harjanteelle. Tässä linkki.

Takaysi oli selvästi etuysiä mielenkiintoisempi ja vaihtelevampi – myös griinit olivat (ainakin vierailumme aikaan) paremmassa kunnossa kuin etuysillä. Kentällä syntyi myös kesän ensimmäinen eagle, lyhyellä par-4 -väylällä (väylän 14 linkki tässä). Pelipäivänä mittaa keltaisilta kertyi tosin ”vain” vajaat 210 m. Lähestyminen draiverilla, ja noin 3 m putti sisään. Koko 3-miehisen ryhmämme tulos tälle reiälle oli -3.

Nivalan Seudun Golf saa kokonaisuudessaan kouluarvosanan 8-. Se oli Matti Tours´in kotimaan kentistä 70:s, joten paljon jää vielä bongattavaa tulevillekin vuosille. Viimeisimmässä Golf-kisakalenterissa 2012 kun mainitaan kenttiä olevan tällä hetkellä 132 kpl.Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s