TAT Golf Belek ja Gloria Verde

Toisen Belekin matkani aikana sekä Gloria Golf Old että New tulivat uudemman kerran pelatuiksi. Niistä on enemmän tietoa jo viime syksyisessä blogitekstissäni. Gloria Old on ilmeisesti menossa jossakin vaiheessa remonttiin. Tämä on aivan  ymmärrettävää – ja jopa toivottavaa – sillä kenttä alkaa olla puustoltaan kasvanut niin umpeen, ettei pelaaminen enää ole kovin mielekästä. Joillakin väylillä on jo haastavaa löytää hyvilläkään väyläosumilla reittiä oksiston välistä eteenpäin.
TAT Golf oli matkan uusi tuttavuus.  Kentällä on yhteensä 27 reikää, kolme 9 reiän kokonaisuutta . Kentän on suunnitellut englantilainen Hawtree Oy. Vuonna 2010 kenttä oli remontissa. Mm. bunkkerit uusittiin, joitakin poistettiin kokonaan. Myös klubitaloa ja viheriöitä remontoitiin samalla kertaa. 13 hehtaarin golfkentällä on näkymiä Välimerelle ja The River -yhdeksiköllä myös Beşgöz joelle . Taustalla siintää komeasti Taurusvuoristo. Golfkenttä on suunniteltu siten, ettei siellä juurikaan joudu lyömään sokkolyöntejä väylille tai viheriöille. Jokaisella 9 reiän kokonaisuudella on oma luonteensa. Päivän aikana pelaismme The River/The Mediterranean -yhdeksiköt. The Forest jäi vielä tällä kertaa testaamatta. Kokonaisuudessaan antaisin kentälle oman asteikkoni mukaan arvosanaksi 9+.
The River. Hole 1, 350 m par 4.
The Mediterranean. Hole 1, 482 m par 5.

 

Reiän 15 griinille saimme poikkeuksellisen vieraan. Pieni kilpikonna oli matkaamassa luultavasti
Beşgöz joelle. Puttaamisemme ei juuri sen etenemistä tuntunut haittaavan.

Lähtöpäivänä kiersin vielä kaksi kierrosta Gloria Golfin helpoimmalla kentällä Gloria Verde´ssä. Se on 9 reikäinen kenttä, jolla on mittaa vain 2812 m, par 35. Ihan mukava kenttä jolla draiverin voi välillä jättää surutta bägiin lepäämään.

Gloria Verde, Hole 4 160 m par 3. Yksi tämän yhdeksikön haastavimmista väylistä.
Gloria Golf klubitalolta näkymä kohti New Coursen viheriötä 9.
Auringonnousua ihailemassa klo 7:09.

Sun Golf´in viikon pelipakettiin kuului siis Gloria Old ja New kahteen kertaan sekä TAT Golf.
Kaikkina pelipäivinä lämpötila vaihteli +30 ja +35 välillä joten kentällä tuli väistämättä haettua varjoa lyöntien välissä.  Kaikilla vierailemillamme kentillä startterit pitivätkin tarjolla runsaasti vettä mukaan otettavaksi. Sun Golfin viimeisten Belekin matkojen vetäjänä toimi ansiokkaasti ”vanha herra” Börje Engman. Seuraavia golfmatkoja myydäänkin jo uuden yrityksen OnGolf ´in nimellä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s