Lähtisitkö kiertämään maailman 100 parhaaksi rankattua golfkenttää?

Oletko pelannut jonkun maailman huippukentistä? Entäpä jos kiertäisit ne kaikki! Yhdysvaltalainen ”Top Golfer” pitää blogia, jossa hän kertoo kokemuksiaan pelaamistaan kentistä – tavoitteenaan pelata niistä top 100. Uskomaton tavoite ja uskomaton suoritus! Kierroksensa hän on aloittanut tammikuussa 2006 Royal Troon Golf Club´ilta Skotlannista. Tähän päivään mennessä  (joulukuu 2012) puuttuu enää viidentenä ranking -listalla oleva Masters -näyttämö Augusta National Georgiassa Yhdysvalloissa. Noista 99:stä jo pelatusta kentästä voit lukea tarkemmin ohesta.

top100golf.blogspot.fi

On selvää, että valinta ”100 parasta” on tietenkin subjektiivinen. Ja heti voi myös aavistaa, että kaikille tämä lista ei ole se täydellinen ja oikea. Keskustelu valinnoista näyttää käyvän aika vilkkaana blogisivustolla, jossa eri kenttien puolustajat ottavat keskenään kantaa. Sinänsä aika turhanpäiväistä jorinaa, koska kaikki listalla olevat kentät ovat täältä pohjolasta katsottuna huippuja. Bloggaaja on myös listannut omat suosikkinsa mm. kategorioissa: ”Parhaat näkymät ja kentän sijainti”, ”Ainutlaatuiset kokemukset, jotka muistaa pitkään”, ”Parhaat golfhotellit”, ”Parhaat yksittäiset pelatut reiät” jne.

Kommetteja ja keskustelua aiheesta tässä

Reza Habib on myös julkaissut heinäkuussa 2012 You Tubessa oman listansa maailman parhaista kentistä (TOP 10). Jokainen muodostakoon näiden perusteella oman näkemyksensä. Kunhan nyt saisi omalle kokemuslistalle jossakin vaiheessa edes yhdenkin noista esitellyistä 🙂 Te, jotka olette noista TOP-kentistä jonkun jo itse pelanneet – laittakaa kommentteja MattiTours´in sivuille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s