Golfia voi pelata myös hiirellä!

Talven pimeinä iltoina voi halutessaan pelata netissä myös virtuaalista golfia 🙂 World Golf Tour (www.wgt.com). Sivustolla voit luoda itsellesi hahmon ja pelata muutamia maailman kuuluisimpia kenttiä. Rekisteröityminen ei maksa mitään, ja tunnuksen luomisen jälkeen voit lähteä heti harjoittelemaan! Suomalaisia nettipelaajia näyttäisi olevan pikaisella laskutoimituksella rekisteröityneinä tällä hetkellä noin 300. Sitä mukaa kun tasosi kehittyy, ja saat erilaisissa challenge -kisoissa ja rankatuissa lyöntipeleissä tuloksia, laskee myös ”tasoitusryhmäsi”. Tasoja on yhteensä 8; Hack, Amateur, Pro, Tour Pro, Master, TourMaster, Legend ja Tour Legend. Tällä hetkellä korkeimman Tour Legend -tason näyttäisi saavuttaneen yksi Suomen lipun alla pelaava – nimimerkki ”yoban”. Legend -tasolla suomalaisia on noin 20. Tason kohotessa voi myös tehdä virtuaalisia välinehankintoja – tosin siihen tarvitaan sitten jo dollareita! Voit myös osallistua luonnollisesti online -peleihin muiden kirjautuneiden kanssa. Ja mitä nopeampi nettiyhteys, sitä juohevammin pelailu sujuu.

WGT is a famous online golfgame, where You can play some of world´s best golfcourses. Go ahead and create Your own player profile in www.wgt.com. But be careful, after a while You may be Addicted to this game!

ScreenHunter_01 Dec. 02 16.28
Profiilisivu, josta näkee oman profiilin kokonaisuudessaan, sekä viimeiset tulokset.
ScreenHunter_02 Dec. 02 16.29
Ensimmäisenä Hack -tasolla pääsee pelaamaan Kiawah Island -kenttää. Kenttiä tulee tarjolle lisää sitä mukaa, kun oma taso nousee.

Ohessa hieman nopeutetussa tahdissa erään pelaajan juuri Kiawah Island´issa  pelaamat 9 reikää – siitä saa vähän käsitystä siitä, mistä tässä nettipelissä on kysymys. Siitä vaan hiirellä klikkamaan ja birdie -putken metsästykseen! Mutta pieni varoituksen sana – tähänkin voi tosiaan jäädä koukkuun!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s