More Mental Golf tips!

Golf mental training tips are available all over the world. It is challenging to filter which are the great ones. Basics and guidelines, however, are mostly the same.

Golfin mentaaliseen harjoitteluun on tarjolla vinkkejä maailmalla vaikka kuinka. Haastavaa onkin suodattaa niissä jyvät akanoista. Erityisesti valtameren tuolla puolen jossa golfareita riittää, on tarjolla ja myytävänä jos jonkilaista kirjaa, DVD:tä ja nettikurssia asian tiimoilta. Perusasiat ja ohjeet ovat kuitenkin kaikissa pääpiirteissään samoja. Ohessa pari tärkeää vinkkiä:

1. Learn how to visualize Your shot (You Tube -video made by thementalgolfgame)

thementalgolfgame on tehnyt You Tubeen 5 videon koosteen, jotka kaikki ovat sinänsä tutustumisen arvoisia. Lyönnin visualisointia koskevasta pätkästä voi jokainen ottaa oppia.

2. Focus on positive thinking in every shot – not the negative thoughts that causes fear or suspicion. And most of all – be proud of all the good shots You make!

On hyvä muistaa, että keskittyminen ja mentaalipuoli ovat välillä myös ammattilaisilta kateissa. Ohessa kaikkien tuntemia kauhun ja onnistumisen hetkiä Nik Petersonin koostamana.

It´s a well known fact, that the focus is sometimes missing also from the professionals. Here are some moments of terror but also success by Nik Peterson.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s