Hyvää kesää myös jokamieskentille :)

”Golfpaskiainen” on FORE -lehden bloggaaja, jolla on usein valtavirtaa vastustavia näkemyksiä asioista. Ohessa jo viime kesänä julkaistu mainio artikkeli aina niin  ajankohtaisesta asiasta – jokamieskentistä ja osakepelaamisesta 🙂

Voit tutustua blogeihin tarkemmin ohessa

http://www.foregolf.fi/archives/category/blogit/paskiainenblogi

GOLFPASKIAINEN

ScreenHunter_01 May. 19 11.38

torstai Tou, 2012 5:08 PM | by NO COMMENTS

Hellurei

Minua ottaa pannuun. Golfia harrastaa nykyään liian moni. Pelaajia on liikaa ja golfista on tullut rahvaiden laji. Ihmiset eivät osta kalliita golfosakkeita ja kaiken lisäksi nämä golfkenttien syöpäläiset pelaavat missä sattuu eivätkä sitoudu vain yhteen klubiin. Kaiken lisäksi kaiken maailman jokamieskenttien rakentaminen pitää lopettaa välittömästi.
Minäpä kerron miksi.

Ei vanhaan hyvään aikaan mikään pekka-perusinsinööri jostain Vantaan Tikkurilasta pelannut golfia. Nyt nämä duunarit täyttävät golfkenttien parkkipaikat järkiperustein hankkimillaan perhefarkuillaan, joilla on ajettu yhtä paljon kuin kontulalaisella yh-äidillä. Ei käy. Missä ovat kovien arvojen ökyautot?
Eivät ainakaan Paloheinän parkkipaikalla, minne en kyllä muutenkaan menisi. Jokamieskentät kun viimeistään pilaavat golfin maineen elitistisenä lajina. Onneksi sentään Talissa, Kytäjällä ja Sarfvikissa tuoksuu vielä ihanan porvarilliselta. Siellä meitä osakkeenomistajia sentään arvostetaan. Vieraspelaajat loistavat poissaolollaan, sillä esimerkiksi Sarfvikissa hintalappu näille kenttien pilaajille on asetettu riittävän korkeaksi.

No mitä teki golfliitto? Palkitsi Paloheinän viime vuoden golfteosta. Mitä helvettiä? Miksi? Siksikö, että saadaan taas lisää kuokkijoita jo ennestään ruuhkaisille kentillemme. Kiva. Nyt meillä on taas 500 aloittelijaa enemmän hidastelemassa edellämme ja etsimässä slaissin viemiä pallojaan metsistä juuri sen lakisääteisen viisiminuuttisen. Opettelisivat ensin lyömään sitä palloa ja tulisivat sitten vasta pilaamaan muiden kierrokset huonoudellaan.
Ihanaa golfkautta kaikille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s