Kevään odotusta!

Tammi-helmikuussa niillä golfareilla, joilla ei ole mahdollisuutta tai halua alkuvuonna joko matkailla tai käydä sisähallissa harjoittelemassa aloittavat matkatoimistojen ja kenttien selailun. Ja seuraamalla Eurooppa Tourin kisoja vaikkapa Qatarissa television välityksellä tai GoGolf -twiittejä kisapaikalta kuume vain kasvaa! Tulisipa jo kevät!!!

Golfia Pohjois-Italiassa
Golf Club Castelconturbia, huhtikuu 2012

Tuskaa voi vähän lievittää vaikka aloittamalla kevätmatkan suunnittelun. Valmiiden matkanjärjestäjien (OnGolf, Ak-Matkat, Golfpassi, Golf Tailors, Golden Sun Golf yms.) listoilta löytyy paljon tarjontaa, mikäli et halua kokonaan omatoimisesti matkaasi järjestää. Useat toimijat myös räätälöivät matkan aivan mieltymystesi mukaan. Valmiiden viikkomatkojen haaste työelämässä mukana oleville vain on se, että kokonaisen viikon irrottaminen ei ole ihan yksinkertaista.

PGA Catalunya ja Golf D´Aro tuhkapilven aikaan huhtikuussa 2010
PGA Catalunya, huhtikuu 2010

Ulkomaiset matkanjärjestäjät ovat taas erikoistuneet aina kyseisen maan toimintaan. Itselläni on kokemusta vain parista ulkomaisesta toimijasta; Mastergolf Italiassa ja Golf in Spain Espanjassa. Molempien edellä mainittujen kanssa ainakin omat kokemukset olivat pelkästään positiivisia. Pakettiin kuuluu useimmiten hotelli, kuljetukset ja green-feet, lennot varataan itse.

Lyhyemmän matkan – vaikkapa pidennetty viikonloppu – varaaminen onnistuu hyvin myös omatoimisesti. Mikäli et asu pääkaupunkiseudulla, kaikki alkaa lennon varaamisella. Oikean lennon ja aikataulun löytyminen nimittäin ratkaisee helposti koko matkan. Mikäli matkaan tuhrautuu vuorokausi suuntaan jos toiseen, on homma jo ennakkoon ”karilla”. Itse pelipäiviä ei silloin jää riittävästi, ja koko aika tuhraantuu autolla ajamiseen tai lentokentillä odotteluun.

Euroopasta löytyy myös paljon hyviä kevätkohteita, ja sopivien lentojen saaminen on monesti paljon helpompaa kuin kauemmas matkattaessa. Toki silloin pitää varautua siihen että mitään hellekeliä ei välttämättä ole vielä maalis-huhtikuussa tarjolla. Saksa, Unkari, Puola, Tanska ja Ruotsi ovat tässä mielessä mainioita kohteita. Ohessa koottuna malliksi vain muutama matkanjärjestäjiä joiden kautta kyseisen maan golftarjontaan pääsee hyvin käsiksi. Ja hakukoneilla niitä löytyy lisää. Ainahan voi toki varata lennot+hotellin+greenfeet myös erikseen. Jos Sinulla itselläsi on hyviä kokemuksia ja vinkkejä maista tai matkanjärjestäjistä erityisesti kevätmatkailuun, laita ihmeessä niitä tänne tiedoksi. Näin tieto leviää! Mukavia suunnitteluhetkiä netin ääressä!

 http://www.sweden-golf.fi/

http://www.golfdenmark.com/golfpackages/index_eng.shtml

http://www.deutsche-golfstrasse.de/en

http://www.golf-prague.com/golf-packages/prague-golf-break

http://www.iitgolftours.com/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s