GoExpo 2014 Messukeskuksessa

Golfia harrastavien ”kevätkokoontuminen” GoExpo, ja siinä yhteydessä toteutettavat golfmessut on kuin vasikoita päästäisi ensimmäistä kertaa kevätlaitumelle 🙂 Siltä näytti tilanne ainakin lauantaina 8.3. iltapäivällä ruuhkan ollessa suurimmillaan.

Golfmessut 7.-9.3.2014
Golfmessut 7.-9.3.2014 Messukeskuksessa. Lauantaina aamupäivällä heti messujen avauduttua oli vielä suhteellisen rauhallista

Aamupäivällä heti klo 10 jälkeen on ehdottomasti paras aika tehdä hankintoja – oli sitten kysymys vaatetuksesta tai välineistä. Silloin nimittäin oli vielä jonkinlainen mahdollisuus päästä sovituskoppiin, testirangelle tai kassalle. Iltapäivällä jonot olivat sitä luokkaa joka paikassa, että kärsivällisyyttä vaadittiin.

Omat hankinnat tehty heti aamulla klo 10 jälkeen kun tilaa vielä löytyi.
Omat hankinnat tehty heti aamulla klo 10 jälkeen kun tilaa liikkeissä vertailuun vielä löytyy.

Heräteostoksia varmaan syntyy tällaisessa tapahtumassa itse kullekin, mutta jokaisella on myös omat tarpeet bägiin tai vaatekaappiin, joita lähtee messuilta hakemaan. Näin myös omalla kohdalla. Hankintoihin oli olemassa jo valmiit speksit, joten tässä mielessä valinta oli suhteellisen helppoa. Ja nämä ostokset tulivat todella paljon edullisemmiksi messujen alennusmyynneistä kuin muualta hankittuna!

Cobran osasto.
Cobran osasto…
2014-03-08 11.49.35-1
…ja testimailoja…

Perinteisen testirangen lisäksi messuilla oli useita simulaattoreita, kilpailuja ja lähipelialueita. Mm. GoGolfin radalla haettiin chippikisassa Audille viikonloppukäyttäjää kaikkien holarin tehneiden kesken.

GoGolf chippirata, jolla ratkotaan mestaruuksia koko viikonlopun ajan.
GoGolf chippirata, jolla ratkotaan mestaruuksia koko viikonlopun ajan.

Jos olet suunnittelemassa pelimatkaa, näillä messuilla riittää tarjontaa todella paljon. Osastoja ja kenttäesittelyitä on tarjolla paljon – lähelle ja kauas.

2014-03-08 11.59.572014-03-08 12.00.16

GoExpoon on fiksusti yhdistetty myös vapaa-ajan messut, joten jokaiselle aktiiviliikkujalle löytyy omaa mielenkiintoista seurattavaa lajista riippumatta. Hyvä ja kannatettava konsepti jonka uskon kasvattavan myös osallistujamääriä.

Blogiani ja sinne tehtäviä päivityksiä voit seurata myös ohessa

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11913835/?claim=x4gb5w2pzay”>Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s