Onnistumisen avaimet golfarille!

Taru Hermunen-Kuuselan uusi e-kirja auttaa sinua kehittymään golfissa! Saat uusia näkökulmia oman golfosaamisesi ymmärtämiseen ja pelisi parantamiseen sekä konkreettisia vinkkejä rakentaa omaa kehityspolkuasi.

Lukemasi myötä pääset tutustumaan golfarin mentaalivalmennuksen kokonaisuuteen ja osa-alueisiin. Saat vinkkejä, joiden avulla opit

  • kiinnittämään huomiota itsellesi ja pelisi kehittämisen kannalta olennaisimpiin asioihin,
  • asettamaan itsellesi oikeanlaisia sinua motivoivia tavoitteita
  • päästämään irti turhista ajatuksista ja kuvitelmista, jotka golfissa eivät ole sinun juttusi sekä,
  • rakentamaan oman toimintasuunnitelmasi, jotta saavutat sen mitä aidosti haluat tavoitella!
Onnistumisen avaimet golfarille
Onnistumisen avaimet golfarille

 

Odotin kyseistä kirjaa ja sen ilmestymistä mielenkiinnolla, koska olin ollut yhtenä vastaajana kirjaa koskevassa kyselyssä. Mitkä sitten olivat itselleni kirjan tärkeimmät opetukset ja uudet ajatukset?

  • Jokainen golfari lyö jokaisella kierroksella vähintään kerran niin , että se lämmittää mieltä. Nuo muistot ja hetket pitäisi saada muistiin sen sijaan, että muistelee kaikkia epäonnistumisia ja kelaa niitä jälkeenpäin mielessään
  • Kaikki on mahdollista, kaikentasoisille golfareille
  • Golf on fyysistä, mutta ennenkaikkea henkinen ja mentaalinen laji. Oman kehittymisen ”lukko” ei välttämättä olekaan svingin tekniikassa, vaan omassa ajattelussa itse kentällä ja pelitilanteessa.
  • Pelin aikana mielessä liikkuvien ajatusten ja mielleyhtymien ymmärtäminen ja hyödyntäminen on prosessi, jota voi ja kannattaa aidosti opetella.
  • Aina sanotaan, ettei golfissa tule koskaan valmiiksi. Tämä pitää varmaan paikkansa, mutta perille pääsemisen ei tarvitsekaan olla se tavoite, sillä itse matka on ihan yhtä arvokas!

Sain pelikaverikseni helmikuussa Kanarialla vanhan herran Irlannista. Hän oli reilusti yli 70 v. mutta kertoi pelanneensa koko ikänsä, ja se kyllä näkyi kaikissa otteissa. Suurin opetus ei tuolla pelikierroksella ollut kuitenkaan mikään lyöntiin tai pelistrategiaan liittyvä, vaan se mitä hän totesi väylätulosten kirjaamisesta: ”En ole enää vuosikausiin laskenut koko kierroksen yhteistulosta, koska sillä ei loppujen lopuksi ole minulle mitään merkitystä. Laitan mieleeni muistiin ainoastaan kierrokselta ne väylät ja lyönnit, jotka onnistuvat hienosti – teen par´in tai birdien, tai onnistun jossakin avauksessa, putissa tai lähestymislyönnissä erinomaisesti.”

Näin golfiin pitäisi osata myös itse välillä suhtautua, ei liian tuloshakuisesti, vaan juuri ne onnistumiset muistaen ja hauskaa pitäen.

Jos oman pelin kehittäminen ja ylipäätään golfin mentaalipuoli kiinnostaa, kannattaa tutustua tähän teokseen!

 

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s