Joululomille tekemistä…

Niinpä, joulun aikanahan ei tule Viaplaysta mitään Eurooppa Tour´in, Asian Tourín tai PGA Tour´in kisaa. On siis keksittävä lajin tiimoilta muuta tekemistä siinä vaihteessa kun elokuvien katselu, seurapelien pelaaminen ja kirjojen lukeminen alkaa riittää. WGT, eli World Golf Tour on yksi mukava tapa harrastaa lajia verkossa.

Pelissä pääsee hyvin alkuun ihan perussetillä ilman mitään rahallista sijoitusta. Mutta samoin kuin Clash of Clans´issa tai muissa suosituissa nettipeleissä, tason nousun myötä on hankittava toki parempia välineitä. Sijoittaisinko parempaan virtuaaliseen Cobra Bio Cell draiveriin (300 crediittiä), Odysseyn huippuputteriin (1400 crediittiä) vai ostanko heti seuraavan tason itselleni (100 crediittiä).

Itse olen ollut mukana WGT:ssä vuodesta 2009, mutta aktiivisesti tätä tulee harrastettua vain sydäntalvella – siis esim. joululomalla. Oma tasoni on tällä hetkellä 40. Tervetuloa mukaan haastamaan minut virtuaalisesti. Nimimerkkini on ”Wedzy”. Millä tasolla teikäläinen on?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s