Maspalomas Golf and Lopesan Meloneras Golf

Have played these courses couple of times before. Even though they can´t be regard as championship courses, they are both quite fun to play. Maspalomas is older, and I like very much the clubs athmosphere – it is straight and friendly – although can be very congested. But if You start quite early in the morning, there is always room for 1 or 2 players.

Lopesan Meloneras golf is much expensive than Maspalomas, but if You live in Lopesan hotels, it is possible to get discount.  Great views are especially seen in the last 9 holes.

Olen pelannut näitä kenttiä muutaman kerran ennenkin. Vaikka kumpaakaan ei pidetä varsinaisena championship-kenttänä, ne ovat molemmat varsin hauskoja pelata. Maspalomas on vanhempi, ja pidän kovasti sen tunnelmasta – se on rehti ja ystävällinen – vaikka toisinaan kenttä on hyvin ruuhkainen. Mutta jos jaksaa lähteä heti aamulla, on aina tilaa 1 tai 2 pelaajaalle. Lopesan Meloneras Golf on kalliimpi kuin Maspalomas, mutta jos asut jossakin Lopesan -ketjun hotellissa, on mahdollista saada alennusta. Näkymät Meloneraksen takaysillä ovat hienot!

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Maspalomas Golf and Lopesan Meloneras Golf”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s