Ensio Pimiä hankkimassa uutta draiveria!

Ension tasoitus jäi kesän 2016 lopuksi lukemaan 26,8. Parhaimmillaan kesällä järjestetyssä ”Slaissaajien pistebogeykunkku” -kisassa Ensio saavutti jopa 39 bogeypistettä, ja tasoitus laski jo hetkellisesti 26,2.een. Mutta sitten tuli useampia kisoja, joissa oma pistemäärä jäi rutkasti alle 30:n ja tasoitus jopa hieman heikkeni edellisestä kesästä. Mikä neuvoksi?

Ension tuskaa ovat aina olleet avaukset. Griinin läheisyydessä tulos on aina siedettävää, mutta ne avaukset! Oikealle kaartava slaissi, joka aivan turhan usein vie pallon joko karheikkoon tai ulos kentältä, josta on lyötävä heti lyhyt välilyönti. Kaikilla muilla on avauksessa aina par 4:lla ja 5:lla draiveri, joten Ensio ei halua erottua joukosta. Eikä Prolle uskalla mennä omaa lyöntiä viilamaan. Mitähän siellä Ension lyönnistä mahdettaisiin sanoa. Nauraisivat vielä!

Ensio on kyllä perillä välinetarjonnasta, ja seuraa sitä aktiivisesti. Golf Digestin ”Hot List” listaa kaikki uudet tarjokkaat vuodelle 2017. Ensio lukee listaa tarkkaan, ja tutkailee myös kaikkien välinemerkkien omia sivuja ja maailmalla tehtyjen testien tuloksia.

Hot list draiverit 2017

Kyllä, Ensio on tehnyt lopulta valintansa. Hänellä ei tosin ole mitään taustatietoa omasta svingistään, svinginopeudestaan tai muistakaan strategisista lyöntiin vaikuttavista mitoistaan, mutta siitä huolimatta valitulla merkillä luvataan kaiken tasoisille pelaajille ”tarkkuutta väyläosumiin ja avauksiin lisää mittaa”. Ja kun siinä testivideolla näytetään vielä se data selvästi! Tämän lisäksi Ension suosikkipelaaja PGA Tourilla on juuri valinnut saman draiverin. Se on siinä! Ensio tilaa mailan itselleen englantilaisesta online-kaupasta, ja ottaa sen vielä tuunatulla stiff-varrella varmistaakseen pitkät avaukset. Vähän se maksaa, mutta tulevana golfkesänä ei enää palloja metsästä etsitä! Nyt vain odottelemaan postilähetystä ja tulevaa kesää!

JBHolmes
JB Holmes näyttää mallia – näin Ensiokin päättää tulevana kesänä kotikentällään draivata!

Ensio saa mailan postissa ja käy pariin otteeseen ennen kautta lyömässä sillä lähistöllä olevassa harjoitushallissa. Aika raskaaltahan tuo omaan svingiin tuntuu, mutta kun vähän kovempaa sivaltaa, pallo lähtee kyllä rivakasti liikkeelle. Ero entiseen draiveriin on kyllä huomattava. Rauhallisellä svingillä pallo ei kyllä suostu kunnolla matkaan lähtemään. Nyt vaan odottelemaan kevättä ja kenttien aukeamista.  Enää ei Ension avauksille naureta.

Huhtikuussa Ensio pääsee ensimmäisiä kertoja ulos pelaamaan. Pari ensimmäistä väylää ja draivia onnistuu mainiosti – pientä slaissia on edelleen, mutta avaukset ovat kuitenkin pelialueella. Palloa pitää kuitenkin oikeasti lyödä paljon kovempaa kuin ennen.  Asento ei meinaa pysyä tiiboksissa oikein hallinnassa.

Kesäkuussa kaikki on toisin. Muutama kilpailussa totaalisesti oikealle karannut avaus saa Ension muuttamaan ja hidastamaan svingiään, ja sitten peli hajoaa siltä osin lopullisesti. Avaukset eivät ole siellä päinkään, ja taas poimitaan palloja oikealta metsästä. Ensio ottaa vanhan reguvartisen draiverinsa takaisin, ja laittaa uuden ”muutaman kierroksen pelatun draiverinsa ylimääräisenä” myyntiin Golfvälineet kiertoon -facebook-sivustolle ja Tori.fi verkkokauppaan. Mailalle löytyy ostaja aika nopeasti, sillä hintaa on käytetyissä pakko pudottaa rajusti.

Prolle Ensio ei edelleenkään uskalla mennä. Vuoden päästä tammikuussa Ensio tutkailee taas uusien välinemerkkien tarjontaa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s