vuoden 2020 US OPEN -areena Winged Foot amatöörin silmin

Minkälaiseen tulokseen olisin amatöörigolfarina päätynyt tasoituksella 5.8 syyskuun puolessa välissä pidetyssä US Openissa – kisassa jota pidetään yhtenä ammattilaiskiertueiden vaikeimmista?

Tämä aihe puhutti paljon sosiaalisessa mediassa, ja sama keskustelu jatkui myös Viaplayn selostuksissa koko kisaviikonlopun. Winged Foot’ in kenttä on toki amatöörin näkökulmasta back-teeltä pitkä (6811m), joten sekin tekee tuloksen tekemisen hankalaksi.

Steve Lapper, Golf.com -sivuston panelisti, on todennut Winged Foot -kentästä seuraavasti: ”Scratch -pelaajat, jotka ovat pelanneet kierroksensa ko. kentällä, ovat olleet todella tyytyväisiä pelatessaan tuloksen +12. Tasoituksella 18 päätyisi hyvinkin vähintään 110 lyöntiin. Väylät kun eivät ole leveitä, raffit ovat julmat ja viheriöt luultavasti Oakmontin alueen vaikeimmat.”

Jos haluat tietää, mikä olisi oma par-lukusi Winged Footissa, käy katsomassa se ohesta (CR 79.0 ja Slope rating 150, par 70). https://www.usga.org/course-handicap-calculator.html

Tämän hetkisellä tasoituksellani 5.8 kentän ihannetulos olisi slopelaskurin mukaan 87 lyöntiä!!!

No miten minulle mahtaisi tällä huippukentällä käydä näillä US Open -asetuksilla. Koska en ole mikään pitkälyöntinen, ja tuloksenteko perustuu yleensä hyvään lähipeliin, veikkaan, että 100 lyönnin alitus jäisi haaveeksi, varsinkin kun griinitkin on viritetty huippunopeiksi.

Erik Anders Lang (HCP 6)  on rapakon takana kuuluisa filmintekijä ja TV-hahmo. Lang vetää suosittua PGA Tour / Skratch TV -sarjaa Adventures in Golf Erik asetti itselleen haasteen pelata Winged Foot alle 90:llä lyönnillä! Katso oheiset YouTube videot, niin tiedät toteutuiko tavoite!

Etuysi

Erik etuysillä

Takaysi

Erik takaysillä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s