Vuosi 2020 / YEAR 2020

Golfvuosi 2020 jää muistoihin ikuisesti, koska koronaepidemia asetti myös omat rajoituksensa lajin harrastamiseen maailmalla. Kotimaassa pelaajamäärät kasvoivat räjähdysmäisesti ja kierroksia pelattiin kaikilla kentillä ennätysmääriä! Kun monet liikuntalajit kärvistelivät tuskissaan, golf turvallisena ulkoilulajina otti paikkansa myös monien uusien suomalaisten sydämissä. Marokossa ehdimme käydä juuri ennen epidemian räjähtämistä Golfpassin kanssa helmikuussa. Kohta tuon pelimatkan jälkeen maailma sulkeutuikin sitten kokonaan!

Etätyön ja normaalin työmatkustamisenkin vähyyden johdosta pelikierrosten määrä päätyi aivan uusille lukemille – josko se nyt ennenkään on ollut vähäinen. Pelikertoja kertyi yhteensä 135 kpl (108 täyttä ja 27 puolikasta kierrosta). Viimeinen pelikerta leudosta syksystä johtuen oli poikeuksellisesti vasta 23.12.

Toinen itselle iso rajapyykki ylittyi lokakuussa. Kotimaassa tuli 100 pelattua kenttää täyteen. Uudet bongaukset olivat Levi Golf, Loimijoki Golf ja Rauma Golf. Loput kierrokset sujuivat kotikentällä Lappajärvellä Järviseudun Golfissa ja toisella lähikentällä Härmä Golf & Academyssä. Kaikista uusista kenttäbongauksista löytyy tarinaa blogini arkistosta!

Vuoden kohokohdiksi voi myös lukea Antti Vaalaksen videotutoroinnin omasta svingistäni heti keväällä. Pieni, mutta sitäkin merkityksellisempi korjaus omaan vuosikymmeniä uomiinsa urautuneeseen svingiin löysi aika nopeasti treenamalla paikkansa ja muuttui tavaksi jota ei tarvinnut enää lopulta erikseen ajatella. Kiitos siis vielä kerran Antille avusta! Myös tämän jutun löydät arkistosta!

Rauhallista ja turvallista loppuvuotta kaikille blogini seuraajille ja tuloksekasta uutta tulevaa pelikautta 2021 oheisen golfaiheisen videokuvakoosteen myötä!

Happy new golfyear2021 to all MattiTours -followers – keep safe!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s