Kapteenin vastuulla!

Vuosi 2021 alkoi omalla golfurallani hieman uudenlaisissa merkeissä, kun Järviseudun Golfissa alkoivat kapteenin tehtävät. Olin toki jo ennakkoon hieman sivusilmällä tutkaillut, mitä kaikkea kyseinen toimenkuva toisi tullessaan, mutta varsinaisesti oletin asioiden konkertisoituvan tekemiseksi vasta kauden alettua. Näin siis luulin!

Kapteenin tehtävät ovat moninaiset, ja paljon pystyy olemaan toimikuntien ja hallinnon apuna ja tukena ns. ”ruohonjuuritasolla”. Kapteenin palstalla on tavoitteena nostaa kauden mittaan esiin tasaiseen tahtiin seuralle ja pelaajille muutenkin tärkeitä asioita. Myös seurojen välinen yhteistyö on jo lähtenyt aktiivisesti matkaan, vaikka kovin vähän kenttiä on vielä näillä korkeuksilla edes avattuna.

Kilpailukalenteri on jo saatu valmiiksi ja julkaistuna. Uusien jäsenien ja aloittelevien pelaajien ”kummina” toimimisessa ja lajin pariin tukien saattamisessa tulee varmasti olemaan paljon tehtävää kesän mittaan. Pyrin omalta osaltani luomaan Järviseudun Golfiin sellaista henkeä, että kaikille löytyy sija oman tyyliseen harrastamiseen. Jollekin se on sosiaalista kanssakäymistä – jollekin toiselle jopa totaalista kilpaurheilua! Kaikki mahtuvat kuitenkin sovussa hyvin samalle kentälle!

Suomen Golfliiton viralliset ohjeet kapteeneille

”Hyvän golfhengen luominen ja sosiaalinen kanssakäyminen ovat kapteenin tärkeimmät tehtävät golfseurassa.  Siihen kuuluu mm. seuran jäsenten toivomuksien ja kommenttien kuunteleminen ja eteenpäin vieminen, uusien jäsenien vastaanotto ja sisäänajo seuraan, kilpailujen ja tapahtumien järjestäminen, kirjoittaminen säännöllisesti seuran lehdessä, tiedotteissa, nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa sekä näkyminen kentällä ja seuratiloissa ja toimiminen monilla tavoin esimerkkinä seuran jäsenille

Töitä on siis jo tehty, ja sitä tulee riittämään koko kaudeksi monella saralla – koetan valottaa tekemisiäni ja kokemuksia kapteenin toimista tässä(kin) blogissa lisää kesän mittaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s